Djurförsäkringar

Jämför hundförsäkringar

Som hundägare är du förtjänt av den bästa hundförsäkringen till din älskade vän. Vi har därför, för din skull, skapat denna sida där du jämför hundförsäkringar i en lätt överblick. När du hittat en hundförsäkring som känns bra är det bara att klicka dig vidare och få ett prisförslag. På den här sidan hittar du de bästa hundförsäkringarna i Sverige. En hundförsäkring är viktigare än vad många inser. Allt för att din bästa vän ska få den vård som krävs för en god hälsa. Utöver att lista olika försäkringsbolag så ger vi även tips och råd för dig hur du ska gå till väga när du skaffar en hundförsäkring.
hundförsäkring
Högst veterinärvårdsersättning
Inga rasspecifika begränsningar
365 dagars självriskperiod
Exempelpris: 308 kr/mån
Veterinärvård
Maxersättning:
150 000 kr
Ersättningsminskning:
Nej
Karenstid:
14 dagar
Medicin:
Ja
Självrisker
Lägsta:
1500 kr + 15%
Högsta:
3500 kr + 25%
Period:
365 dagar
Allmänt
Rabatt:
Ja du kan samla poäng samt få rabatt genom att bjuda in vänner
Veterinärvård kan tecknas:
Ingår
Livförsäkring kan tecknas:
Tillval
Om försäkringsbolaget
Lassie är en digital djurförsäkring som hjälper dig ta hand om din hund eller katt, både innan och efter skadan är framme. Lassie erbjuder en förstklassig djurförsäkring med högsta maxersättningen för veterinärvård utan rasspecifika begränsningar.
Läs vår recension
Ingen karens
Fri flytträtt
Ersättning för medicin
Exempelpris: 409 kr/mån
Veterinärvård
Maxersättning:
90 000 kr/år
Ersättningsminskning:
Ingen ersättningsminskning
Karenstid:
15 dagar
Medicin:
Ingår
Självrisker
Lägsta:
2 000 kr
Högsta:
4 500 kr
Period:
130 dagar
Allmänt
Rabatt:
20% Juniorrabatt
Veterinärvård kan tecknas:
Ja
Om försäkringsbolaget
Detta är en kort beskrivning av försäkringsbolaget Svedea.
Läs vår recension
8 av 10 kunder ger höga betyg
Stammispoäng på kostnaden
Fri flytträtt
Exempelpris: 525 kr/mån
Veterinärvård
Maxersättning:
60 000 SEK
Ersättningsminskning:
Nej
Karenstid:
0 olycka - 15 sjukdom
Medicin:
Ja
Självrisker
Lägsta:
2000 SEK
Högsta:
3000 SEK
Period:
130 dagar
Allmänt
Rabatt:
Bonus på premien
Veterinärvård kan tecknas:
Ja
Livförsäkring kan tecknas:
Ja upp till 6 år
Om försäkringsbolaget
En kort text om ICA Försäkring.
Läs vår recension
Veterinärvård 24/7
Avancerad diagnostik (inkl. MRT för att upptäcka sjukdomar och skador i nervsystemet, skelett och kropp m.m.)
Strålning och kemoterapi
Tandvård
Exempelpris: Individuell prissättning
Veterinärvård
Maxersättning:
60 000 kr
Ersättningsminskning:
Samma ersättningsbelopp livet ut
Karenstid:
14 dagar
Medicin:
Ja
Självrisker
Lägsta:
1500 kr
Högsta:
3000 kr
Period:
365 dagar
Allmänt
Rabatt:
Nej
Veterinärvård kan tecknas:
Ja
Livförsäkring kan tecknas:
Nej
Om försäkringsbolaget
FurryChamp är den första och enda heltäckande husdjursförsäkringen på marknaden. FurryChamp tror på kvalitet, effektivitet och enkelhet för ett bättre skydd för våra små vänner.
Läs vår recension

Jämför hundförsäkring

Det finns flera olika sätt att försäkra sin hund och med merparten försäkringsbolag kan du ha hundförsäkring, från den dag den är sex veckor gammal. Varje försäkringsbolag har olika typer av försäkringar att välja mellan och de kommer alla med olika pris. 

Det är möjligt att få en billig hundförsäkring, som samtidigt innehåller alla viktiga delar. Jämför hundförsäkring för att hitta den bäst lämpade försäkringen för dig och din hund. Det handlar om att hitta en hundförsäkring med så låg kostnad som möjligt, men som samtidigt innehåller tillräckligt mycket skydd för din hund.

Jämför hundförsäkring

Hundförsäkring för att din bäste vän ska få bästa möjliga vård

Hunden benämns ofta som människans bäste vän, och alla som har en hund vet att det stämmer mycket riktigt. När man har en hund så märker man att en hund är mycket mer än bara ett husdjur. En hund blir ytterligare en familjemedlem och många människor ser sin hund som sitt barn. 

Hundar har förmågan att älska sin husse villkorslöst, i vått och torrt. Dom väntar på oss när vi kommer hem från jobbet och viftar på svansen och studsar runt i lycka. Många hundägare menar att det är som terapi att umgås och gosa med sin hund. 

Av dessa och flera andra anledningar är det viktigt att vi som hundägare har en bra försäkring så att vår hund / familjemedlem kan få den bästa möjliga vård när olyckan väl är framme.

Dindjurforsakring.se hjälper dig att hitta bäst hundförsäkring

Med hjälp av dindjurforsakring.se får du enklare hjälp med att finna den hundförsäkring som matchar dina och din hunds behov som bäst. Med deras jämförelsetjänst hittar du rätt hundförsäkring, på kortare tid. Om du är osäker på vilka faktorer du behöver tänka på, så börja med att anteckna allt du kan komma på med din hund.

Några avgörande faktorer kan vara hundens ålder och hur stort belopp hos veterinären du vill kunna få hjälp med. Då veterinärsbehovet kan ändras med tiden, på grund av hundens ålder eller om det uppkommer en sjukdom, så kan det även vara bra att kontrollera hur enkelt det kommer att vara om du skulle önska att byta hundförsäkring längre fram.

Därför är det viktigt att ha en bra hundförsäkring för din bäste vän

Det finns flera bra anledningar till att se till att man har en bra hundförsäkring. Även om det kan kännas tråkigt med att betala några hundralappar i månaden till ett försäkringsbolag, så blir det ju en form av investering. Precis som anledningen till att du betalar på en försäkring till dig själv. Till exempel om en olycka skulle inträffa eller en sjukdom skulle uppkomma, så får man hjälp med betalning på kostnaderna. Vilket kan handla om många tusenlappar.

I nedanstående lista följer exempel på tre av de vanligaste behandlingarna för hund, hos veterinären. Den exakta kostnaden skiljer på vilken veterinär du besöker och hur akut fallet är för din hund.

 • Behandling av livmoderinflammation: 15.000 - 60.000 kr
 • Behandling av klobrott: 1800 kr - 14.000 kr
 • Om din hund har svalt ett föremål som orsakar stora besvär, så kan hunden behöva kräkmedel eller opereras för att bli av med föremålet och bli frisk igen. Beroende på vad som behöver göras, så kan kostnaden ligga mellan 7300 - 60.000 kr.

Många försäkringsbolag som säljer billig hundförsäkring gör inte längre skillnad på vilken ras du har och det är även ofta möjligt att försäkra äldre hundar med ett bättre skydd. Var alltid noga med att kontrollera alla villkor som gäller när du jämför hundförsäkring. Oftast är en hundförsäkring indelad efter ett specifikt belopp. Till exempel hundförsäkring Bas: från 20.000 kr, Standard från 60.000 kr och Premium från 140.000 kr.

Fördelar med att ha hundförsäkring:

 • Merparten hundförsäkring idag har samma villkor för blandras- och rashundar.
 • En bra billig hundförsäkring hjälper dig att bekosta många olika behandlingar, så du behöver inte oroa dig om det händer en olycka eller om hunden blir sjuk.
 • Det är en smidig process hos veterinären, då denne kontaktar ditt försäkringsbolag för att bekräfta vad som ingår i din hundförsäkring och vad du sen ska betala. Sen betalar du enbart det belopp, som försäkringen inte täcker. Skulle detta belopp vara för högt för dig, så kan många veterinärer erbjuda avbetalning.
 • Med bra skydd från din hundförsäkring, så kan du alltid vara lugn med att din hund kan få bästa möjliga vård. 
 • En operation för hunden kan kosta allt från några tusenlappar upp till cirka 60.000 kr. Det lönar sig att ha stöd från ett försäkringsbolag istället för att behöva ansöka om ett akut lån. Dessa lån kommer ofta med högre kostnader än din hundförsäkring och det är ju inte heller säkert att du får lånet beviljat. Med hundförsäkringen får du hjälp direkt, vilket alltid innebär en trygghet. I synnerhet då det är ett akut läge för hunden.
 • Ofta ingår kostnader för undersökning.
 • Försäkringen ersätter ofta kostnad för medeciner och rehabilitering.
Bästa hundförsäkringen

Så jämför du hundförsäkring

När du jämför hundförsäkring, så är det mest enkla sättet att använda en jämförelsesajt som hjälper dig med detta jobb genom att jämföra dina villkor med de bästa hundförsäkringarna på marknaden. Med denna hjälp kan du till och med finna försäkringsbolag, som du inte kände till sedan tidigare, men som ser ut att vara ett bra val för dig.

Jämför priserna efter de behov du har. Finns det särskilda villkor för din hundras? Till exempel om din hundras har större skaderisk, som att rasen är känd för att få problem med höfterna eller andra leder. Vilka sjukdomar och skador behöver ingå, och hur högt ersättningsbelopp kan du få?

Jämför dessa faktorer

När du jämför hundförsäkring vill du självklart hitta en billig hundförsäkring, samtidigt som du får så bra villkor som möjligt. Tänk på vad som kan vara viktigt för din ekonomi och för din hunds hälsa. Några faktorer att ta med i beräkningarna:

 • Hur gammal är din hund? Det är till exempel stor skillnad på en valp och en äldre hund. Valpar kan behöva tillägg för exempelvis dolda fel. Gäller det en äldre hund, så kontrollera vilka villkor som gäller från en specifik ålder.Gäller försäkringen enbart upp till en viss ålder, som åtta års ålder? Eller kommer det exempelvis ske stora förändringar med din självrisk och din premie?
 • Hur stort belopp ligger självrisken på och kommer beloppet baseras på en fast eller rörlig summa?
 • Hur lång period baseras självrisken på? Vanligtvis kan denna period variera mellan 100 och 365 dagar.
 • När du jämför hundförsäkring, så ska du inte heller glömma bort att tänka på kostnaden för medicin. Även om operationer och andra behandlingar ofta utgör en högre kostnad, så kan medicinering under längre perioder också komma med höga kostnader.
 • Kommer din hundförsäkring täcka rehabilitering? Om det inte ingår, så kontrollera om det finns som tilläggsförsäkring och fundera på hur viktigt du anser det är för dig och din hund. 
 • Om det existerar karenstid, så se över hur det påverkar din hund. Till exempel gällande hundens ålder.
 • Hos en del försäkringsbolag baseras premien på om hundrasen är känd för högre skaderisk.
 • Blir du erbjuden specifika rabatter, så är det viktigt att du får reda på vilka priser som gäller när rabatten inte längre gäller. 
 • Finns det livförsäkring som kan vara relevant för dig. Till exempel om hunden behöver avlivas eller om hunden råkar ut för en sjukdom, så det blir problem för avel, utställning eller annat. Livförsäkring för din hund finns ofta att lägga till som tillägstjänst hos många försäkringsbolag.

Att tänka på när du väljer din hundförsäkring

Nedan såg vi igenom en del tips och saker att tänka på när du ska försäkra din hund och bäste vän.

Veterinärvårdsbelopp

Priser för operationer och andra behandlingar kan skilja stort beroende på vilken veterinär man besöker. Det kan vara en god idé att kontrollera hur det ligger till hos den veterinär du vill använda dig av. Det kommer utgöra ett bra underlag för hur du ska resonera gällande din premie.

Karenstid

Finns det en karenstid på till exempel 30 dagar, så innebär det att du inte kan få hjälp av försäkringen inom de första 30 dagarna, efter att du har tecknat försäkringen. Detta är en viktig detalj om du exempelvis vet att din hund kommer behöva specifik behandling inom den närmaste tiden.

Rasspecifika reservationer

Sök upp information om din hundras är känd för specifika problem. Till exempel att hundrasen ofta får problem med leder eller tänderna. Inte nog med att det kan påverka priset på din hundförsäkring, så kan det även vara viktigt för dig när du jämför hundförsäkring. Vare sig det kommer innebära regelbundna behandlingar eller medicinering, så kan det göra stor skillnad för din ekonomi om det ingår hjälp med sådana kostnader. 

Ålder

Ska din hundförsäkring gälla en hundvalp eller en äldre hund? Vilka villkor gäller i så fall för dem och kan du behöva specifikt tillägg för att få tillräckligt med hjälp. När du söker en billig hundförsäkring, så innebär det inte enbart att titta på vad du kommer att betala för den utan även vad du betalar för. Med valpar är det vanligt att man tänker på dolda fel och med äldre hundar kan det vara specifika behandlingar, medicinering och om du får hjälp den dag hunden ska få somna in.

Medicin

Det kan uppkomma sjukdomar eller olyckor, som kan innebära att din älskade hund kommer behöva medicinering. Denna kan innebära så hög kostnad att det är skönt om du får hjälp av din hundförsäkring. Vissa medicineringar kan till och med innebära att hunden inte behöver genomgå en specifik operation. Detta blir ofta billigare och mindre risk för hundens framtida hälsa.

Dolda fel

Dolda fel på hundvalpar är sådana fel som inte har upptäckts på hundbesiktningen och inte heller har uppvisat några symptom. Till exempel dövhet, vattenskalle eller missbildningar av inre organ. Detta ansvar ligger på uppfödaren och kan vara upp till tre år.

Rehabilitering

Efter att en hund har genomgått en specifik operation, råkat ut för en olycka eller om denne har fått en sjukdom, så kan det behövas rehabilitering för att hunden ska kunna få ett så normalt liv som möjligt. Rehabilitering kan innefatta träningsmetoder, övningar eller praktiska övningar. Din hund kommer att få en personlig bedömning efter att noga ha genomgått olika tester. Vilket kan innebära övningar, stretching eller massage för att lederna ska underhållas och att hunden ska få så bra rörlighet som möjligt. Det är mycket viktigt att medecin och rehabilitering ingår i din hundförsäkring.

billig hundförsäkring

Vilken är den bästa hundförsäkringen?

Den bästa hundförsäkringen som du kan hitta täcker alla de behov du anser kan behövas just för din hund. Tänk på att även om du får goda råd från vänner och familj om specifik hundförsäkring, så är det inte säkert att den är det bästa valet för dig. 

Jämför hundförsäkring efter din hunds ålder, nuvarande hälsa och hur stor skaderisk hundrasen har. Kommer din hund användas för till exempel avel, utställning eller inom ett specifikt arbete, så kan det behövas tilläggsförsäkring. I ditt sök efter en billig hundförsäkring, så bör du fokusera mer på vad du får för det du betalar för, än att enbart fokusera på hur mycket du kommer att betala för din hundförsäkring. 

I slutändan handlar det ju om storleken på utgifterna och en hundförsäkring bör ses som en form av investering för din hunds hälsa. När du jämför hundförsäkring, så bör detta finnas med i beräkningarna. Ju mer hjälp du kan få, desto mer billig hundförsäkring har du i själva verket hittat.

Vad kostar en hundförsäkring?

Som nämnts tidigare, så beror priset på din hundförsäkring på flera olika faktorer. Om det finns större risker för specifika skador på den hundras som du har, eller om du ska tänka på olika saker gällande åldern. Skriv ner de faktorer som du anser är viktigt för din hund. Om det finns ett specifikt syfte för hunden, så kontrollera om det kan vara användbart med en tilläggsförsäkring. Jämför alternativen som kommer med de olika försäkringsbolagen och överväg vad som är bäst lämpat för dig.

Så hittar du en billig hundförsäkring

 • Börja med att skriva ner alla uppgifter om din hund, som ålder, hundras och om det finns ett specifikt användningsområde med hunden.
 • Besök sajter som jämför hundförsäkring. Väg fördelar och nackdelar med varje försäkringsbolag, efter dina egna behov.
 • Finns det rabatter eller erbjudanden som förser försäkringen med ett billigare pris, så kontrollera längden på detta erbjudande och vad försäkringen sedan kommer att kosta dig.
 • Läs omdömen från andra hundägare, så får du en mer objektiv bild av försäkringsbolaget. Inte bara vad som inkluderas i försäkringen, utan även hur hjälpsamma de är.
 • När du säker på att du har fått med alla viktiga detaljer du behöver inkludera i din hundförsäkring, så jämför hundförsäkring som passar dig, via en jämförelsesajt.

Anmäla skada

Det är viktigt att du anmäler skada ifall din hund råkar ut för någon typ av olycka eller skadar sig så att vovven behöver uppsöka veterinär. Hos de flesta försäkringsbolagen så kan du anmäla skadan online på deras hemsida.

Specialförsäkringar för hundar

Beroende på vilket syfte man äger en hund, så kan det behövas en form av tilläggsförsäkring. Vanligtvis gäller detta om man använder sin hund för jakt, arbete eller avel.

Jakthund

Specialförsäkring för jakthundar brukar innehålla utökat skydd, till exempel om hunden springer bort eller skadas under jakten. Det kan även finnas livförsäkring och stöd vid behov av rehabilitering eller medicinering.

Arbetshund/ användbarhet

En specialförsäkring kan även vara användbart om hunden används för ett specifikt yrke. Det kan handla om att hunden är extra utsatt i vissa situationer och därmed större risk för att den kan bli skadad. Även om det inte skulle innebära större skador, så kan det räcka med att hunden bryter ett ben. Då får man räkna med kostnader för behandling, medicinering och kanske även rehabilitering för att kunna återkomma till sin vanliga fysik, och därmed kunna återgå till arbetet.

Avelshund

Extra skydd för dina avelshundar kan behövas om det uppstår problem med till exempel fertilitet eller om det uppstår sjukdom eller skada, som kan påverka aveln. För de som driver kennel eller avel kan det även vara bra att titta på tillägg för dolda fel. Denna typ av försäkring täcker upp om det skulle uppstå dolda fel på valparna, upp till att de fyller tre år.

Måste man försäkra hunden?

Nej, du måste inte ha en hundförsäkring. Däremot kan det vara väldigt viktigt för din hunds hälsa och för din ekonomi. Med en bra hundförsäkring kan du garantera din hund ett bättre liv och du behöver inte oroa dig över att behöva betala höga räkningar för till exempel operationer, rehabilitering eller medicinering. Dessa behov kan uppstå mer plötsligt än man tror. Antingen på grund av en olycka, sjukdom eller högre ålder.

Hundar är precis som barn, de gillar att leka, hoppa och kan även ibland äta saker de inte bör. Vi på DinDjurförsäkring rekommenderar att du skaffar en försäkring till din hund så fort som möjligt.

Tänk på att medicinen och rehabiliteringen är två mycket viktiga faktorer när du väljer hundförsäkring.

Vad kostar veterinärvård för en hund utan försäkring?

Om du inte har hundförsäkring, så kan du behöva bekosta olika behandlingar och mediciner själv. Vare sig hunden enbart är för privat syfte eller om den även används för jakt, avel eller arbetshund. Några exempel på kostnader som kan uppstå med din hund:

 • Livmoderinflammation är relativt vanligt och för att de ska kunna behandlas i tid, så kan du räkna med en kostnad på minst 15.000 kr. Om det blir mycket högre än den summan beror på var din hund får behandling och hur pass akut läget är.
 • Klobrott kan lätt inträffa om hunden till exempel fastnar med klorna och delar av klon blir skadad eller att klokapseln lossnar. Behandlingar för detta kan utgå från strax under 2000 kr. Ju mer allvarlig skada, desto högre belopp blir det. Vilket kan bli så högt som över 10.000 kr.
 • Många hundar behöver någon form av behandling för att de har svalt ett föremål, som i sin tur ger smärta och skada. I vissa fall kan det räcka med att hunden får kräkmedel, så den så kallat kastar upp föremålet, men i mer allvarliga fall så kan det behövas en operation. Om det räcker med kräkmedel, så kan detta kosta omkirng 7000 kr, men om det kommer behövas en operation så kan räkningen sluta på flera tiotusen. Om operationen kommer ske på att djursjukhus, så kan det uppgå till 50.000 - 60.000 kr.
 • En vanlig MR undersökning för att kunna ställa korrekt diagnos för din hund brukar sluta på en kostnad omkring 10.000 kr.

Exempel på försäkringsbolag som erbjuder bra hundförsäkringar

Vilket försäkringsbolag som passar dig som bäst beror på vad du prioriterar och vilka behov som finns med din hundförsäkring. Nedan följer en kort lista på fyra väl omtalade försäkringsbolag för hundar.

 1. Moderna har tre olika hundförsäkringar, med grund på veterinärvård: enkel, dubbel och trippel veterinärvård. Här kan du få en billig hundförsäkring från åldern sex veckor till åtta års ålder. Den ersätter kostnader hos veterinären om din hund blir skadad eller sjuk och om det finns en livförsäkring kan det utgå ersättning om hunden avlider på grund av specifik sjukdom eller skada. Om hunden försäkras innan 4 månaders ålder med dubell eller trippelveterinärvård och sedan är oavrutet försäkrad så ingår vård mot sjukdomar som armbågsledsartros och höftledsdysplasi.
 2. Many Pets toppar många listor för bra hundförsäkring. Deras goda rykte baseras bland annat på deras goda service och deras flexibla försäkringar. Det finns stora utrymmen för val av självrisk, tilläggsförsäkring och eventuella rabatter. Deras flexibla system för att skapa en djurförsäkring gör att de är passande för många olika hundägare och kan vara ett bra alternativ att läsa på mer om. Möjligt att försäkra hundar från fyra veckors ålder och det finns ingen maxålder på hunden. En anna fördel med Many Pets är när du väl betalat den fasta självrisken så är det den enda avgiften du betalar under din självriskperiod.
 3. Lassie är ett av de nyare försäkringsbolagen på marknaden. De är bland annat kända för att man kan få det högsta värdet på veterinärkostnader, vilket kan vara en stor fördel om du har en hundras med hög skaderisk eller om din hund används inom exempelvis jakt eller ett annat arbete där det finns större risker för att det uppstår skador. Även möjligt att välja olika typer av självrisk och tilläggsförsäkringar. Försäkra din hund från sex veckors ålder och till den dag den går bort, oavsett ålder.
 4. ICA djurförsäkring är en av de mest prisvärda alternativen på marknaden. Dock behöver du lägga lite mer tid på att räkna på vad olika alternativ kommer att kosta dig. Om du däremot inte har flera speciella krav, så behöver det inte kräva så lång tid när du jämför hundförsäkring. Det finns även både fast och rörlig självrisk, och möjlighet att lägga till livförsäkring. Ingen karenstid och det finns ingen maxgräns för åldern på den hund du vill försäkra.

Kan jag försäkra flera hundar?

Det går givetvis bra att försäkra flera hundar, du kan till och med få mängdrabbatt hos vissa försäkringsbolag. Har du flera hundar är det mycket viktigt att dem är försäkrade hos ett bra försäkringsbolag.

Vilka skador kan hundar råka ut för?

Hundar är precis som barn, lekfulla och nyfikna. Därför finns det oändligt många saker som en hund kan råka ut för. En vanlig skada kan dock vara kvarsittande mjölktänder som kan orsaka bettfel hos hundar. Efter 6 månader ska alla mjölktänder vara tappade.

Andra skador som är ofta förekommande kan vara att hunden råkar trampa på något vasst när ni är ute och promenerar. En del raser kan få problem i benen och knäna.

En annan vanlig orsak till att hundar behöver uppsöka vård kan vara att hunden äter något dåligt.

Vanliga frågor och svar
Hittar du inte svaret på din fråga? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.
Ska jag ta rörlig eller fast självrisk på en hundförsäkring?
Det är mycket svårt säga vad som är bäst! Det beror i slutändan vad den totala veterinärvårdskostnaden blir. Vi tycker istället du ska reflektera om din ekonomi tål rörliga kostnader eller inte. Om du känner dig mest trygg i att ha fasta kostnader kan det vara till en fördel och samma på andra hållet.
Kan jag få rabatt när jag försäkrar min hundvalp?
Ja! De flesta försäkringsbolag erbjuder en rabatt när du tecknar en ny försäkring för din hundvalp.
Går det att försäkra en gammal hund?
Ja! Varje försäkringsbolag har en utsatt gräns för hur gammal hunden får vara för att teckna ny försäkring.
Hur mycket kostar en hundförsäkring?
En hundförsäkring kostar vanligtvis mellan 150 - 900 kr i månaden, beroende på ras ålder osv.
Vilken hundförsäkring ska man välja?
Olika försäkringsbolag kan ha olika fördelar och nackdelar. Läs vår kompletta guide för att jämföra hundförsäkringar.
Vilken hundförsäkring är bäst?
Just nu anser vi att Lassie är den bästa hundförsäkringen på grund att de har högst veterinärvårdsersättning.
simon
Simon heter jag och jag är en av de som driver dindjurforsakring.se. Jag är en djurälskare och målet med hemsidan är att privatpersoner ska kunna hitta djurförsäkringar till sina husdjur och kunna jämföra hundförsäkringar och kattförsäkringar enkelt. I bloggen så skriver jag olika guider och tips för att köpa tillbehör, bland annat om hur och var man köper hundmat online.
djurförsäkring
Dindjurforsakring.se är en fristående jämförelsetjänst som skapats för att privatpersoner ska kunna jämföra djurförsäkringar, samt informera sig om hur djurförsäkringar fungerar. Din Djurförsäkring uppdaterar priser och erbjudanden med jämna mellanrum. Vi på dindjurforsakring.se kan inte på något sätt påverka priserna hos de olika försäkringsbolagen.
© 2021 Dindjurforsakring.se
magnifiercrossmenu